Saiba Gotes silversmycke

Beställ ett unikt silversmycke!

GotesSmycke

Den heliga kompassen – Livshjulet/Vägvisaren

Få vägledning till ett rikare liv, finn ditt sanna jag och din sanna väg genom att meditera över eller begrunda symbolerna i dessa unika hängsmycken.

Silversmyckena Livshjulet/Vägvisaren har designats av mig, Saiba Gote (Göte Norberg), och är handgjorda i äkta 925 silver av en indisk silversmed. Jag fick designen till mig under meditation och vill nu ge smyckena med sina kraftfulla symboler vidare till dig – som en kompass och vägvisare på livets väg.

Stort: 40 mm i diameter, plus 10 mm hänge (kedja ingår ej).

Litet: Smycket finns även i mindre storlek, se bilden ovan:

Beställ smycket genom att mejla mig: saibagote@yahoo.se

Tips: Lägg smycket i en tillbringare kranvatten över natten och drick vattnet under dagen. Silverjonerna gör att vattnet fungerar som medicin. Symbolerna i smycket höjer frekvensen på vattnet – gör det heligt.

Symbolernas betydelse

GotesSmycke

Den yttre cirkeln: Modern, universum, världen, jorden, ditt liv, du.

Strålarna mellan hjärtat och den yttre cirkeln: Fadern, solen.

HjärtatKärleken till dig själv, världen, alltet.

Kompassen, pilarna med de fyra väderstrecken:

  • Norr – medicinen, läkningen (upp)
  • Söder – kraften, kunskapen (ner)
  • Öster – andligheten (höger)
  • Väster – drömmen (vänster)

Korset, integrerat i kompassen: Tron, tron på dig själv, andligheten, religionen.

Navet i mitten: Du/jag*).

Medicinhjulet, helheten som är integrerad i alla symbolerna tillsammans (navet, korset, kompassen, hjärtat, strålarna och den yttre cirkeln): Vägvalet, vägvisaren, livshjulet.

*) Var du än befinner dig i världen, universum, så står du alltid i dess mitt. Var du än befinner dig i ditt liv så är du mitt i ditt liv. Allt har kontakt, allt är ett. Allt vad du ger ut kommer tillbaka.

Du står i alltets mitt. Du är en del av alltet och du har alla möjligheter att kontrollera alltet. Börja med att förankra allt i dig själv. Välj sedan vilken väg du går och du kan byta väg närhelst du vill. Du står i mitten. Du har allt.

Inget som du har haft eller kommer att ha, varken skador, sjukdomar, dåliga relationer, inget kan du skylla på någon annan, ty allt är du själv skyldig till. Du har alla möjligheter att få det du drömmer om och det du önskar. Det är du själv som bestämmer när det ska ske.

Det som har varit är historia. Varför ödsla tid och tankar på det? Och det som kommer är framtid. Varför oroa dig för den? Det stjäl ju bara din tid och energi. Nej, lev här och nu! Lev i nuet!

Allt, ja allt sker här och nu, och det bästa av allt, det är du själv som bestämmer vad som ska ske i ditt liv. Du står i mitten, ja alltid i mitten och du har full kontroll. Använd den! Först då lever du ditt liv.

Lycka till!

Saiba Gote

Annonser

%d bloggare gillar detta: